Вы используете устаревший браузер. Сайт может отображаться некорректно, вам необходимо обновить браузер. ×

2GIS nově zmapoval vybraná obchodní centra v Praze

Pražská obchodní centra v předvánočním čase praskají ve švech.  Abyste se nemuseli zmateně proplétat davem, využijte aplikaci 2GIS, která podrobně zmapovala šest pražských obchodních center - Arkády Pankrác, OC Smíchov, Palladium, Quadrio, Galerii Butovice a OC Šestka. Tato služba je určena pro mobilní verzi aplikace 2GIS.

 

Stačí zadat jméno obchodního centra a aplikace vám hned zobrazí jednotlivá patra s doplňujícími informacemi o konkrétních obchodech, jako jsou například otevírací doba, zda akceptují platbu kartou nebo jejich internetové stránky. K přemísťování v patrech slouží postranní lišta, na které vidíte, v jakém poschodí se nacházíte. Po kliknutí na jiné podlaží se zobrazí jeho aktuální půdorys. Pro lepší orientaci slouží také možnost zobrazení hlavních vchodů do obchodního centra a nejbližší zastávky MHD. V případě, že do centra jedete autem, 2GIS poradí kde zaparkovat, resp. zobrazí parkoviště či parkovací zóny s informacemi o ceně parkovného nebo časech jejich možného využití.

 

Předvánoční honba za dárky může být pro mnohé stresující. Proto jsme se rozhodli našim uživatelům tuto dobu ulehčit a zmapovali jsme několik vybraných obchodních center. Na rozšíření o další obchody pracujeme a věříme, že tuto funkcí naši uživatelé ocení,“ říká Jan Vališ, ředitel společnosti 2GIS.

Jiné události

  • Aplikace 2GIS je nově dostupná i pro Windows Phone

    21. červen 2016
    Společnost 2GIS, provozující geoinformační systém Prahy s 3D mapou, vydala nejnovější aktualizaci své mobilní aplikace, která je nově dostupná i pro zařízení Windows Phone. Aplikace 2GIS je tak nyní podporována všemi hlavními operačními systémy, včetně Android, iOS a BlackBerry. Kromě toho je 2GIS dostupný také online pro webové prohlížeče i jako desktopová verze pro PC.
  • Teplem proti podzimní depresi. V Praze je 201 saun!

    21. červen 2016
    V nadcházejícím období zimy je důležité zaměřit se na posílení imunity. Oblíbeným prostředkem pro udržení zdravé kondice je saunování. V Praze jsou sauny velmi rozšířené a pražané si tu svou mohou najít jednoduše a rychle v informačním systému Prahy s 3D mapou 2GIS. Věděli jste například, že se v Praze nachází také specializované gay sauny?
  • Ještě nemáte přezuto? V Praze najdete 750 pneuservisů!

    20. červen 2016
    S přezutím letních pneumatik na zimu není radno otálet. Z údajů informačního systému Prahy s 3D mapou 2GIS vyplývá, že obyvatelé Prahy a přilehlých obcí mají nablízku k dispozici 750 pneuservisů a dalších 180 prodejců pneumatik a disků[1]. Včasné přezutí má své výrazné výhody: na výběr je ještě dostatek volných termínů a řidiče nezaskočí náhlá změna počasí.