Вы используете устаревший браузер. Сайт может отображаться некорректно, вам необходимо обновить браузер. ×

Aplikace 2GIS je nově dostupná i pro Windows Phone

Společnost 2GIS, provozující geoinformační systém Prahy s 3D mapou, vydala nejnovější aktualizaci své mobilní aplikace, která je nově dostupná i pro zařízení Windows Phone. Aplikace 2GIS je tak nyní podporována všemi hlavními operačními systémy, včetně Android, iOS a BlackBerry. Kromě toho je 2GIS dostupný také online pro webové prohlížeče i jako desktopová verze pro PC.

«Našim zákazníkům chceme tímto krokem vyjít vstříc a poskytovat jim přesné a aktuální informace z hlavní metropole dostupné na jakémkoliv zařízení,» uvedl Jan Vališ, ředitel společnosti 2GIS. Všechny výhody informačního systému 2GIS nyní mohou ocenit i uživatelé mobilních zařízení s operačním systémem Windows Phone.

Mezi hlavní výhody aplikace 2GIS patří možnost využívat mapu v off-line režimu, tedy bez připojení k internetu, a detailní a neustále aktuální informace. O to se stará vlastní call centrum, které kontaktuje organizace a informace ověřuje a doplňuje. Mapy jsou aktualizovány denně, stejně tak jako online verze, update samotné aplikace probíhá jednou měsíčně.

Jiné události

  • Ještě nemáte přezuto? V Praze najdete 750 pneuservisů!

    20. červen 2016
    S přezutím letních pneumatik na zimu není radno otálet. Z údajů informačního systému Prahy s 3D mapou 2GIS vyplývá, že obyvatelé Prahy a přilehlých obcí mají nablízku k dispozici 750 pneuservisů a dalších 180 prodejců pneumatik a disků[1]. Včasné přezutí má své výrazné výhody: na výběr je ještě dostatek volných termínů a řidiče nezaskočí náhlá změna počasí.
  • 2GIS usnadňuje orientaci ve vícepodlažních budovách v Praze

    19. červen 2016
    Ve kterém patře motolské nemocnice je porodnické oddělení? Na kterém poschodí městského úřadu se nachází živnostenský odbor? Prodávají obuv v obchodním centru v podzemním podlaží, nebo až ve druhém patře? Na tyto otázky dává rychlé a spolehlivé odpovědi informační systém 2GIS s 3D mapou Prahy. Kromě veškerých kontaktních údajů či umístění vchodu do budovy totiž jeho uživatelé získají také informace, ve kterém patře vícepodlažní budovy se hledaná instituce, restaurace či obchod nachází.
  • Informační systém Prahy 2GIS startuje podzimní kampaň

    18. červen 2016
    Pražané se od října mohou potkávat s kampaní společnosti 2GIS, a to v ulicích na CLV plochách, v MHD či na B1 plakátech v restauracích, klubech, barech, fitness zařízeních či čekárnách a ordinacích lékařů. Kampaň bude zároveň intenzivně využívat online formátů a mediální podpory na sociálních sítích. Zaměřena bude na Prahu a spádové oblasti.