Вы используете устаревший браузер. Сайт может отображаться некорректно, вам необходимо обновить браузер. ×

S aplikací 2GIS toho stihnete při Pražské muzejní noci více

Celkem 48 muzeí, galerií a dalších kulturních institucí v 80 objektech se zapojí do již dvanácté Pražské muzejní noci. Jak si co nejlépe užít zdarma nočních prohlídek, neztrácet v sobotu 13. června 2015 čas blouděním, kde cestou za nočním životem v metropolitních muzejních institucích nabrat síly, ale i to, jak se dostat k ránu domů, poradí mobilní offline aplikace 2GIS.


Propracovaný informační systém s mapou 2GIS je skvělým společníkem pro všední cesty metropolí, ale i netradiční akce jako Pražská muzejní noc. Nabízí totiž veškeré potřebné a vysoce aktuální informace pro orientaci v Praze. Kromě podrobných map včetně 3D vyobrazení obsahuje detailní údaje o institucích, obchodech, restauracích, ubytování atd. Součástí je také navigace v MHD i pro automobily. Při výběru muzeí se tak nemusíte držet zpátky, nebudete totiž ztrácet čas blouděním po městě nebo čekáním na špatnou tramvaj. Všechny funkce a mapy navíc fungují díky offline režimu i na místech, kam nedosáhne wi-fi či mobilní signál. Můžete tak svou trasu podrobně nastudovat již v metru.

2GIS si zapamatuje vaše oblíbená muzea

Kulturní nadšenci mají letos na výběr 48 muzeí, galerií a dalších kulturních institucí z celkových 86 muzeí po celé Praze. Zdarma se otevřou od 19.00 do 01.00 hodin. Kdo si chce muzejní noc užít naplno, neměl by podceňovat přípravu a předem by si měl rozmyslet, kam se chce podívat a jaká muzea a galerie chce navštívit. V aplikaci 2GIS je jednoduše vyhledáte a přidáte do seznamu svých oblíbených míst. V 2GIS nechybějí ani podrobné informace o nováčcích letošního ročníku, například prostory 1. lékařská fakulty a Univerzity Karlovy v Praze, Pelléovy vily nebo Muzea historických nočníků a toalet. Naplánovanou trasu nemusíte tisknout, podrobný itinerář s informací o vámi vybraných zajímavých místech i přesnou mapu výletu budete mít k dispozici neustále s sebou a nic vás nezdrží při výpravě za dalším dobrodružstvím.

Jiné události

  • MS v hokeji budou Pražané podle 2GIS moci sledovat v 661 barech a restauracích

    22. duben 2015
    Mistrovsví světa v hokeji začíná již v pátek 1. května a ten, kdo nestačil v předprodeji zakoupit vstupenky na zápasy do O2 Arény, bude pravděpodobně hledat místo, kde si zápasy českého národního týmu užít ve společnosti svých přátel. První volbou bývají právě restaurace a bary, které nabízejí sportovní přenosy. 2GIS se do své databáze podíval na to, kolik takových v Praze je a kde jich hokejoví fanoušci najdou nejvíce.
  • Neztraťte se v ZOO s 2GIS

    24. březen 2015
    Společnost 2GIS, která v rámci své stejnojmenné aplikace vytváří jedinečný geoinformační systém s mapou města Prahy a mapuje již více jak 70 tisíc pražských organizací, nabízí svým uživatelům kompletní mapu pražské ZOO, která kromě samotných pavilonů a výběhů zvířat mapuje i pamětihodnosti, jako jsou sochy a pomníky nebo odpočinková místa a dětská hřiště.
  • Zaparkujte v Praze s 2GIS

    11. únor 2015
    Informační systém Prahy s mapou města 2GIS nabízí svým uživatelům nově další funkci, která jim pomůže zorientovat se ve městě, respektive co nejrychleji zaparkovat. Novou funkcí 2GIS jsou totiž parkoviště a parkovací zóny.