Вы используете устаревший браузер. Сайт может отображаться некорректно, вам необходимо обновить браузер. ×

Neztraťte se v ZOO s 2GIS

Společnost 2GIS, která v rámci své stejnojmenné aplikace vytváří jedinečný geoinformační systém s mapou města Prahy a mapuje již více jak 70 tisíc pražských organizací, nabízí svým uživatelům kompletní mapu pražské ZOO, která kromě samotných pavilonů a výběhů zvířat mapuje i pamětihodnosti, jako jsou sochy a pomníky nebo odpočinková místa a dětská hřiště.

První jarní den je již za námi a pražská zoologická zahrada již tradičně otevře návštěvníkům brány, letos začíná už svou 84. sezónu. Návštěvníci, kteří si do svých mobilních telefonů nainstalují aplikaci geoinformačního systému 2GIS však budou mít přeci jen výhodu před ostatními – budou ve svém telefonu mít kompletní mapu pražské ZOO, včetně 140 bodů zájmu.

„Zoologickou zahradu v pražské Troje považujeme za jednu z nejzásadnějších atrakcí v hlavním městě a proto pro nás bylo velmi důležité mít toto místo i v našem informačním systému. S prvotním mapováním ZOO jsme začali už v minulém roce a poslední aktualizaci jsme vydávali ještě letos v březnu,“ říká Marina Polynová, marketing manager 2GIS.



2GIS v pražské ZOO aktuálně mapuje plochu o výměře více než 441 tisíc m2 (respektive 4 412 hektarů) a uživatelé aplikace v mapě naleznou celých 100 výběhů a pavilonů zvířat a více než 40 dalších bodů zájmů, jako jsou různé pamětihodnosti, sochy či dětská hřiště a další místa k odpočinku.

Mobilní aplikace 2GIS je dostupná ZDARMA v App Store a v Google Play.

Jiné události

  • Zaparkujte v Praze s 2GIS

    11. únor 2015
    Informační systém Prahy s mapou města 2GIS nabízí svým uživatelům nově další funkci, která jim pomůže zorientovat se ve městě, respektive co nejrychleji zaparkovat. Novou funkcí 2GIS jsou totiž parkoviště a parkovací zóny.
  • Co uživatelé 2GIS nejčastěji vyhledávali v roce 2014?

    18. prosinec 2014
    Společnost 2GIS, která v rámci své stejnojmenné aplikace vytváří jedinečný informační systém s mapou města Prahy a více než 70 tisíci organizacemi, se podívala zpět do roku 2014, aby zjistila, co uživatelé mobilní aplikace 2GIS v minulém roce nejčastěji vyhledávali.
  • V mobilní aplikaci 2GIS se objevili podrobné plány obchodních center Prahy

    10. prosinec 2014
    Právě k vánočním výprodejům se v Praze objevily podrobné plány obchodních center. Jsou dostupný pro OC Nový Smíchov, Arkády Pankrác a Palladium v aplikaci 2GIS.