Вы используете устаревший браузер. Сайт может отображаться некорректно, вам необходимо обновить браузер. ×

2GIS vytvořil průvodce Prahou

2GIS spolu s Národním technickým muzeem  zpracoval průvodce Prahou. Je již přístupný na webu 2gis.cz a v mobilních aplikacích pro iOS a Android.

Podkladem průvodců jsou výběry míst ve městě, jež si zaslouží zvláštní a soustředěnou pozornost. Průvodce zahrnuje hlavní pamětihodnosti, jež si člověk nesmí v žádném případě nechat ujít, pokud se tu ocitl aspoň na pár dní. Dále jsme našli hlavní muzea, galerie a divadla, kam můžete dokonce i s Vaší návštěvou, jež neumí česky. Poznejte mystickou Prahu, zastavte se na dobré pivo v jedné z pražských hospůdek a poraďte své návštěvě, kde jsou nejlepší české suvenýry.

Průvodce také obsahuje podrobný popis města, zajímavá čísla a fakta a program výstav Národního technického muzea.

„Česko je jednou z nejoblíbenějších turistických destinací v Evropě,“ říká Jan Vališ, ředitel 2GIS v Praze, „2GIS ví všechno o Praze a my chceme, aby turisté mohli najít cokoliv ve městě pomocí jedné aplikace“.

Průvodce Prahou je v angličtině a lze jej najít na webu 2gis.cz a v mobilní aplikaci 2GIS pro iOS a Android. Všechny informace o organizacích a místech jsou přístupné offline. Možnost naplánovat trasu autem nebo MHD do libovolné lokality v průvodci.

Jiné události