Вы используете устаревший браузер. Сайт может отображаться некорректно, вам необходимо обновить браузер. ×

Vánoční trhy v kapse s 2GIS – zaparkujte a nakupte bez starostí

Víte, ve kterých částech Prahy se budou letos konat vánoční trhy? Kdy budou zahájeny, kde přesně je najdete a od kdy do kdy budou otevřeny? Od 1. prosince tyto informace naleznete přehledně v systému 2GIS. Informační systém Prahy 2GIS s 3D mapou nabízí kompletní informace, kde a v jakém čase se trhy konají, včetně toho, kde nejlépe v jejich okolí zaparkujete a za kolik.

 

Bubenské nábřeží, náměstí Míru, Tylovo náměstí, Staroměstské náměstí a další. Celkem 8 lokalit v centru Prahy bude v adventním čase lákat kolemjdoucí na svařák, perníčky, nebo klobásu s křenem. Do vyhledávače 2GIS stačí zadat spojení „vánoční trhy“ a hned se zobrazí úplné informace včetně vyznačené trasy, kde všude stánky naleznete. Řidiči navíc ocení přehled parkovacích míst, která se na mapě zobrazují s ikonou „P“ (oranžové a zelené, modré jsou pro rezidenty).

 „Aby adventní pohodu nepokazila botička, anebo rovnou odtah vozu, doporučujeme návštěvníkům trhů vyhledat oficiální parkovací plochy. Kompletní a vždy aktuální informace o parkování najdou lidé na www.2gis.cz nebo přímo v aplikaci 2GIS, která je dostupná i v off-line režimu,“ doplňuje Jan Vališ, ředitel společnosti 2GIS.

Jiné události

  • Aplikace 2GIS je nově dostupná i pro Windows Phone

    21. červen 2016
    Společnost 2GIS, provozující geoinformační systém Prahy s 3D mapou, vydala nejnovější aktualizaci své mobilní aplikace, která je nově dostupná i pro zařízení Windows Phone. Aplikace 2GIS je tak nyní podporována všemi hlavními operačními systémy, včetně Android, iOS a BlackBerry. Kromě toho je 2GIS dostupný také online pro webové prohlížeče i jako desktopová verze pro PC.
  • Teplem proti podzimní depresi. V Praze je 201 saun!

    21. červen 2016
    V nadcházejícím období zimy je důležité zaměřit se na posílení imunity. Oblíbeným prostředkem pro udržení zdravé kondice je saunování. V Praze jsou sauny velmi rozšířené a pražané si tu svou mohou najít jednoduše a rychle v informačním systému Prahy s 3D mapou 2GIS. Věděli jste například, že se v Praze nachází také specializované gay sauny?
  • Ještě nemáte přezuto? V Praze najdete 750 pneuservisů!

    20. červen 2016
    S přezutím letních pneumatik na zimu není radno otálet. Z údajů informačního systému Prahy s 3D mapou 2GIS vyplývá, že obyvatelé Prahy a přilehlých obcí mají nablízku k dispozici 750 pneuservisů a dalších 180 prodejců pneumatik a disků[1]. Včasné přezutí má své výrazné výhody: na výběr je ještě dostatek volných termínů a řidiče nezaskočí náhlá změna počasí.