Вы используете устаревший браузер. Сайт может отображаться некорректно, вам необходимо обновить браузер. ×

Ve 2GIS nově naleznete vybraná pražská vinobraní

Za oslavami vinné révy nemusíte jezdit až do moravských sklípků, řada akcí proběhne v září i na několika místech v Praze. Kde se konají a jak se tam dostanete, zmapoval informační systém 2GIS. V aplikaci se informace objeví od 1. září 2015.

 

Nejenom podniky, státní instituce či služby, ale nově také nejvýznamnější akce u příležitosti vinobraní naleznete v informačním systému 2GIS. Stačí do vyhledávače na stránkách www.2gis.cz nebo v aplikaci 2GIS pro smartphony a tablety zadat slovo vinobraní. Budete tak rychle a snadno vědět, kde ve vašem okolí slavnosti proběhnou. Součástí informačního systému 2GIS bude odkaz na webové stránky akce, název akce a místo konání. Praktickým pomocníkem je také plánovač trasy. Z místa, kde se právě nacházíte, zobrazí 2GIS cestu na zvolenou akci autem nebo s využitím pražské hromadné dopravy.

„Oslavy vinné révy nejsou výsadou pouze vinařských oblastí. Akce spojené s vinobraním si však získaly oblibu i v Praze. Proto jsme se rozhodli usnadnit lidem jejich vyhledávání a zařadili jsme je od 1. září do 2GIS,“ říká ředitel 2GIS Jan Vališ a dodává: „Do budoucna plánujeme informační systém 2GIS rozšířit o další podobné sezonní akce v Praze. Již teď můžu prozradit, že pro naše uživatele chystáme obsáhlý přehled vánočních trhů.“

Informační systém s mapami 2GIS můžete používat online na webových stránkách www.2gis.cz. Všechny funkce a mapy jsou dostupné také prostřednictvím offline aplikace pro smartphony a tablety. Díky tomu fungují mapy i na místech, kam nedosáhne wi-fi či mobilní signál. Aplikace 2GIS je zdarma ke stažení přes App Store, Google play, BlackBerry World a Windows.

Jiné události

  • 55 bazénů, koupališť a plaveckých stadionů poskytne v Praze zchlazení během horkých dnů

    14. červen 2016
    Tropické teploty posledních dnů lákají veřejnost k vodě. Kam v Praze vyrazit za osvěžením a koupáním s dětmi mapuje informační systém s 3D mapou Prahy 2GIS. Díky této aplikaci se mohou Pražané předem informovat o tom, kam k vodě vyrazit, jaká je otevírací doba nebo si mohou vyhledat trasu přímo do areálu.
  • Objevte s 2GIS kina pod odkrytým nebem

    09. červen 2016
    Letní kina jsou v myslích většiny z nás celkem jednoznačně spojena s představou prázdninové a letní romantiky. Z průzkumu o letních kinech vyplývá, že většina Pražanů si dopřává tento zážitek především mimo hlavní město. V Praze letní kina navštěvují sporadičtěji. Obvykle totiž neví, kde je hledat. Proto informační systém Prahy 2GIS k 1. 8. 2015 přehledně zpracoval pražská letní kina, aby návštěvníkům usnadnil cestu za jedinečným filmovým zážitkem. Věděli jste například, že letní kino můžete navštívit i na takových místech jako jsou nádraží, bar pod kyvadlem nebo pláž? Nově můžete všechny tyto lokality i s důležitými doprovodnými informacemi nalézt právě v informačním systému 2GIS.
  • Celá čtvrtina všech restaurací a barů v Praze ožívá fotbalem

    17. červen 2015
    V Praze dnes úvodním utkáním Čechů proti reprezentaci Dánska startuje evropský šampionát fotbalistů do 21 let. Protože jsou vstupenky na české zápasy vyprodány, svátku fotbalu se bude fandit také ve sportbarech a restauracích. Podle údajů společnosti 2GIS, která provozuje stejnojmennou aplikaci s informačním systémem a 3D mapou, si mohou fanoušci vychutnat sportovní přenosy v celkem 803 pražských restauracích a barech.