Вы используете устаревший браузер. Сайт может отображаться некорректно, вам необходимо обновить браузер. ×

Novým ředitelem společnosti 2GIS se stal Jan Vališ

Tým 2GIS s rychle se rozvíjejícím informační systémem Prahy a 3D mapou posílil začátkem července na pozici ředitele Jan Vališ (41). Ten přichází ze společnosti ALUKOV a.s., kde měl na starosti přípravu strategie produktové propagace, obchodní strategii firmy pro vstup na nové trhy v rámci České republiky a Společenství nezávislých států (SNS) a zodpovídal také za tvorbu a rozvoj dealerské sítě pro Rusko a SNS.

Jan Vališ získal magisterský titul na VŠE na Záhřebské státní univerzitě v Chorvatsku, na fakultě podnikové ekonomie. V roce 2009 dokončil postgraduální studium na Diplomatické akademii při Moskevském státním institutu mezinárodních vztahů.

Plánů v rámci 2GIS má mnoho. „Aplikaci 2GIS používá ve světě od roku 2002 okolo 40 milionů uživatelů napříč více než 280 městy z Ruska, Ukrajiny, Kazachstánu, Itálie, Kypru i České republiky. Tento zájem ze strany veřejnosti přisuzuji především tomu, že aplikace nabízí něco navíc – podrobné a neustále aktualizované informace,“ říká Jan Vališ a dodává: „Naším cílem je tyto informace dále rozšiřovat, ať už se jedná o mapové podklady, které obsahují vše od vykreslených parků, obchodních center až po 3D modely kulturních památek, nebo adresář, ve kterém se nachází široké spektrum informací (o restauracích, bankomatech, školách, pojišťovnách apod.). Chceme se pro Pražany stát partnerem číslo 1 a poskytnout jim nejpropracovanější informační systém Prahy s 3D mapou.“

Jiné události

  • 55 bazénů, koupališť a plaveckých stadionů poskytne v Praze zchlazení během horkých dnů

    14. červen 2016
    Tropické teploty posledních dnů lákají veřejnost k vodě. Kam v Praze vyrazit za osvěžením a koupáním s dětmi mapuje informační systém s 3D mapou Prahy 2GIS. Díky této aplikaci se mohou Pražané předem informovat o tom, kam k vodě vyrazit, jaká je otevírací doba nebo si mohou vyhledat trasu přímo do areálu.
  • Objevte s 2GIS kina pod odkrytým nebem

    09. červen 2016
    Letní kina jsou v myslích většiny z nás celkem jednoznačně spojena s představou prázdninové a letní romantiky. Z průzkumu o letních kinech vyplývá, že většina Pražanů si dopřává tento zážitek především mimo hlavní město. V Praze letní kina navštěvují sporadičtěji. Obvykle totiž neví, kde je hledat. Proto informační systém Prahy 2GIS k 1. 8. 2015 přehledně zpracoval pražská letní kina, aby návštěvníkům usnadnil cestu za jedinečným filmovým zážitkem. Věděli jste například, že letní kino můžete navštívit i na takových místech jako jsou nádraží, bar pod kyvadlem nebo pláž? Nově můžete všechny tyto lokality i s důležitými doprovodnými informacemi nalézt právě v informačním systému 2GIS.
  • Celá čtvrtina všech restaurací a barů v Praze ožívá fotbalem

    17. červen 2015
    V Praze dnes úvodním utkáním Čechů proti reprezentaci Dánska startuje evropský šampionát fotbalistů do 21 let. Protože jsou vstupenky na české zápasy vyprodány, svátku fotbalu se bude fandit také ve sportbarech a restauracích. Podle údajů společnosti 2GIS, která provozuje stejnojmennou aplikaci s informačním systémem a 3D mapou, si mohou fanoušci vychutnat sportovní přenosy v celkem 803 pražských restauracích a barech.