Вы используете устаревший браузер. Сайт может отображаться некорректно, вам необходимо обновить браузер. ×

Informační systém Prahy 2GIS startuje podzimní kampaň

Pražané se od října mohou potkávat s kampaní společnosti 2GIS, a to v ulicích na CLV plochách, v MHD či na B1 plakátech v restauracích, klubech, barech, fitness zařízeních či čekárnách a ordinacích lékařů. Kampaň bude zároveň intenzivně využívat online formátů a mediální podpory na sociálních sítích. Zaměřena bude na Prahu a spádové oblasti.

„Cílem kampaně je kreativní a hravou formou představit veřejnosti benefity informačního systému Prahy 2GIS. Chceme lidem na konkrétních příkladech a situacích ukázat, jak 2GIS dokáže ulehčit a především zpříjemnit život v Praze,“ říká ředitel společnosti 2GIS Jan Vališ.

Plánování, nákup médií i produkce kampaně vznikla inhouse v Loosers. Ředitelka agentury Iva Bízová ke kampani dodává: „Od října spustíme také novou koncepci komunikace na sociálních sítích, vizuály kampaně se odrazí i v PPC podpoře produktu. Na listopad chystáme netradiční instalaci ve vybraných obchodních centrech a kromě komunikace k cílovým uživatelům se zaměříme také na komunitu pražských podnikatelů a živnostníků. Pro realizaci 7 klíčových vizuálů jsme si vybrali vyzkoušeného, precizního fotografa Pavla Aschermana.“

Jiné události

  • Jak vzniká geoinformační systém Prahy 2GIS aneb z reálného do digitálního světa

    17. červen 2016
    Informační systém 2GIS s 3D mapou Prahy nabízí skrze stejnojmennou mobilní aplikaci detailní informace o pražských organizacích, promyšlený způsob vyhledávání, důmyslný systém filtrů pro intuitivní vyhledávání a plánovač cest. To vše funguje díky nepřetržité práci týmu specialistů, kteří každý měsíc aktualizují data a do mapy zanášejí stále nová místa a informace, aby co nejvíce uživatelům usnadnil život v Praze. Cesta z reálného světa do toho digitálního však není jednoduchá.
  • Novým ředitelem společnosti 2GIS se stal Jan Vališ

    15. červen 2016
    Tým 2GIS s rychle se rozvíjejícím informační systémem Prahy a 3D mapou posílil začátkem července na pozici ředitele Jan Vališ (41). Ten přichází ze společnosti ALUKOV a.s., kde měl na starosti přípravu strategie produktové propagace, obchodní strategii firmy pro vstup na nové trhy v rámci České republiky a Společenství nezávislých států (SNS) a zodpovídal také za tvorbu a rozvoj dealerské sítě pro Rusko a SNS.
  • Ve 2GIS nově naleznete vybraná pražská vinobraní

    15. červen 2016
    Za oslavami vinné révy nemusíte jezdit až do moravských sklípků, řada akcí proběhne v září i na několika místech v Praze. Kde se konají a jak se tam dostanete, zmapoval informační systém 2GIS. V aplikaci se informace objeví od 1. září 2015.