Вы используете устаревший браузер. Сайт может отображаться некорректно, вам необходимо обновить браузер. ×

Aplikace 2GIS poradí jak na Valentýna

Kytice růží, čokoládové pralinky nebo plyšák jsou klasikou, která neomrzí, ale zároveň moc nenadchne. Zkuste letos překvapit partnera či partnerku něčím neotřelým a využijte tipů aplikace 2GIS, díky které se v Praze neztratíte.

 

Poodhalte pražská tajemství

Na Petříně už byl na Valentýna asi každý Pražan, zkuste tedy letos něco originálnějšího – například připnout si vlastní zámek na Karlově mostě nebo na Čertovce. Pokud zvolíte druhou možnost, doporučujeme spojit pomyslný akt uzamčení lásky s romantickou procházkou po Kampě. S využitím aplikace 2GIS můžete naplánovat každý váš krok a cestou navštívit například nejužší uličku v Praze, kterou projde vždy jen jeden člověk, a proto je řízena semafory. Symbolickým cílem valentýnského výletu může být i Vyšehrad, kde jsou v relikviáři uloženy ostatky svatého Valentýna.

Valentýnská večeře na lodi

Večerní plavba po Vltavě je vrcholem romantiky. Nechte se okouzlit krásou osvětlené metropole a vychutnejte si večeři ve dvou doprovázenou živou hudbou. S aplikací 2GIS si můžete dopředu naplánovat, kde před večeří zaparkujete vůz – najít volné místo v centru nebývá jednoduché a loď vyplouvá přesně na čas.

Dárek od srdce

Překvapte ji na Valentýna zlatem a diamanty. Do 10. února 2016 můžete v klenotnictví Lucy Diamonds koupit speciální valentýnskou edici šperků za 6 900 Kč. Edice obsahuje přívěsek Heart Holly ze 14k zlata s růžovým safírem a jeden ze čtyř prstenů Lucy Diamonds: Infinity, Love, Cross nebo Anchor ze 14k zlata s diamantem, který si vyberete.

Originální klasika

Pokud byste přeci jen rádi darovali kytici, poohlédněte se po nějaké nevšední – například z ovoce či dortíků. Netradiční kytice potěší jak oko, tak i chuťové buňky. Překvapit svou lásku můžete i originálním vzkazem potištěným na okvětní lístky růže.  „Ať už chcete darovat cokoli, nejbližší prodejnu či provozovnu vám pomůže najít aplikace 2GIS. Ta vám zároveň poskytne informace o otevírací době, kontaktech, možnostech platby a dokonce i o parkování v okolí. Valentýnské shánění dárků pak bude hned jednodušší,“ říká Jan Vališ, ředitel společnosti 2GIS. 

Aplikaci pro smartphony a tablety 2GIS si zdarma stáhnete přes App Store, Google play, BlackBerry World a Windows Phone Store. Po uložení do zařízení jsou všechny funkce dostupné i bez připojení k internetu. Informační systém s mapami 2GIS můžete používat i na svém počítači skrze stránky www.2gis.cz

Jiné události

  • Aplikace 2GIS je nově dostupná i pro Windows Phone

    21. červen 2016
    Společnost 2GIS, provozující geoinformační systém Prahy s 3D mapou, vydala nejnovější aktualizaci své mobilní aplikace, která je nově dostupná i pro zařízení Windows Phone. Aplikace 2GIS je tak nyní podporována všemi hlavními operačními systémy, včetně Android, iOS a BlackBerry. Kromě toho je 2GIS dostupný také online pro webové prohlížeče i jako desktopová verze pro PC.
  • Teplem proti podzimní depresi. V Praze je 201 saun!

    21. červen 2016
    V nadcházejícím období zimy je důležité zaměřit se na posílení imunity. Oblíbeným prostředkem pro udržení zdravé kondice je saunování. V Praze jsou sauny velmi rozšířené a pražané si tu svou mohou najít jednoduše a rychle v informačním systému Prahy s 3D mapou 2GIS. Věděli jste například, že se v Praze nachází také specializované gay sauny?
  • Ještě nemáte přezuto? V Praze najdete 750 pneuservisů!

    20. červen 2016
    S přezutím letních pneumatik na zimu není radno otálet. Z údajů informačního systému Prahy s 3D mapou 2GIS vyplývá, že obyvatelé Prahy a přilehlých obcí mají nablízku k dispozici 750 pneuservisů a dalších 180 prodejců pneumatik a disků[1]. Včasné přezutí má své výrazné výhody: na výběr je ještě dostatek volných termínů a řidiče nezaskočí náhlá změna počasí.