Вы используете устаревший браузер. Сайт может отображаться некорректно, вам необходимо обновить браузер. ×

55 bazénů, koupališť a plaveckých stadionů poskytne v Praze zchlazení během horkých dnů

Tropické teploty posledních dnů lákají veřejnost k vodě. Kam v Praze vyrazit za osvěžením a koupáním s dětmi mapuje informační systém s 3D mapou Prahy 2GIS. Díky této aplikaci se mohou Pražané předem informovat o tom, kam k vodě vyrazit, jaká je otevírací doba nebo si mohou vyhledat trasu přímo do areálu.

 

2GIS mapuje nejrůznější místa v Praze a každý měsíc údaje aktualizuje. V Praze je téměř šest desítek míst, kde se zchladit, a dle posledních statistik 2GIS z července 2015 v prázdninovém období většina koupališť otevře své brány od 9.00 a zavře mezi 19.00 a 20.00 hodinou.

Propracovaný informační systém aplikace 2GIS umožní uživatelům díky chytrým filtrům snadno a rychle najít vybrané koupaliště či bazén a zjistit o něm veškeré potřebné informace – vstup do areálu, fotografie, otevírací dobu nebo odkaz na webové stránky, kde zjistí vstupné. Plánovač trasy pomůže také s nejrychlejším vyhledáním cesty. Stačí jen do vyhledávače napsat místo, které chcete navštívit, a informační systém ho vyhledá a na 3D mapě vás nasměruje přímo ke vstupu do budovy. Každého řidiče potěší možnost najít parkovací plochy a zóny – a informace o jejich kapacitách a případné ceně parkovného.

Jak pracovat s mapou 2GIS?

  1. Do vyhledávače napište místo, které chcete navštívit, a informační systém vám na 3D mapě místo ukáže včetně vstupu do budovy, otevírací doby, možnosti platby, kontaktu či webových stránek.
  2. Zvolte si variantu dopravy – jedete-li MHD nebo autem, využijte plánovač trasy. Uvidíte také nejbližší parkoviště, počet parkovacích míst, informace, zda jde o veřejná místa nebo placené zóny, kolik se platí za hodinu, od kolika do kolika hodin jsou parkovací místa bezplatná i jak dlouho smíte na některých stát.
  3. Můžete přidat místo do oblíbených, abyste se k němu v případě potřeby mohli co nejrychleji vrátit.

* Uvedená čísla jsou ověřená aplikací 2GIS k 7. 7. 2015.

Jiné události

  • Objevte s 2GIS kina pod odkrytým nebem

    09. červen 2016
    Letní kina jsou v myslích většiny z nás celkem jednoznačně spojena s představou prázdninové a letní romantiky. Z průzkumu o letních kinech vyplývá, že většina Pražanů si dopřává tento zážitek především mimo hlavní město. V Praze letní kina navštěvují sporadičtěji. Obvykle totiž neví, kde je hledat. Proto informační systém Prahy 2GIS k 1. 8. 2015 přehledně zpracoval pražská letní kina, aby návštěvníkům usnadnil cestu za jedinečným filmovým zážitkem. Věděli jste například, že letní kino můžete navštívit i na takových místech jako jsou nádraží, bar pod kyvadlem nebo pláž? Nově můžete všechny tyto lokality i s důležitými doprovodnými informacemi nalézt právě v informačním systému 2GIS.
  • Celá čtvrtina všech restaurací a barů v Praze ožívá fotbalem

    17. červen 2015
    V Praze dnes úvodním utkáním Čechů proti reprezentaci Dánska startuje evropský šampionát fotbalistů do 21 let. Protože jsou vstupenky na české zápasy vyprodány, svátku fotbalu se bude fandit také ve sportbarech a restauracích. Podle údajů společnosti 2GIS, která provozuje stejnojmennou aplikaci s informačním systémem a 3D mapou, si mohou fanoušci vychutnat sportovní přenosy v celkem 803 pražských restauracích a barech.
  • S aplikací 2GIS toho stihnete při Pražské muzejní noci více

    13. červen 2015
    Celkem 48 muzeí, galerií a dalších kulturních institucí v 80 objektech se zapojí do již dvanácté Pražské muzejní noci. Jak si co nejlépe užít zdarma nočních prohlídek, neztrácet v sobotu 13. června 2015 čas blouděním, kde cestou za nočním životem v metropolitních muzejních institucích nabrat síly, ale i to, jak se dostat k ránu domů, poradí mobilní offline aplikace 2GIS.